Motorcykeleventyr.dk

Duffel-tasken fra AllRoad Adventures

Når destinationen er Nordkap og transportmidlet en motorcykel, så er det rart at kunne forlade sig på, at de tasker man pakker sit grej i er holdbare og kan holde tørt. At de også er rummelige og lette at montere/fastspænde gør dem blot til et endnu bedre valg. Vi fik inden turen til Nordkap sponsoreret 4 stk. Wolfman Duffel-bags af AllRoadAdventures.dk , hvilket vi nød godt af på hele turen.

Duffel-tasken, i den størrelse vi har (Large 47L.), er superpraktisk til opbevaring af fx. telt, liggeunderlag og sovepose, når man hver dag skal slå lejr op. Taskerne er meget rummelige og fleksible.

Man kan hurtig etablere sig også uden at afmontere Duffel-tasken af motorcyklen.

Pga. de mange gode muligheder for fastspænding som Duffelen har, sidder man ugeneret af tasken. Når man kører langt, kan man endda pakke den sådan, at den med fordel kan bruges som ryglæn.

Duffel-tasken kunne nemt fastspændes og fungerede på alle motorcyklerne på turen (BMW F800GS, Honda VFR1200X-tourer og Honda NX650 Dominator)

Og har man begrænset plads på sin mc, kan man uden problemer spænde ekstra bagage fast ovenpå Duffelen.

At vi på vores 5550 kilometers motorcykeleventyr til det højeste nord kun havde 10-15 minutters regn, vælger vi at betragte som god planlægning (og en smule held), men også her holdt Wolfmans Duffelbag hvad den lover, 100% vandtæthed.

Midnatssol over Verdens nordligst beliggende campingplads.

Tilbage i Danmark efter endnu en tour kan Motorcykeleventyr.dk klart anbefale alle andre eventyrer Wolfmans Duffelbag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Heine | Svar 21.08.2014 02.23

Hej Motorcykeleventyr
Tak for testen, krydret med super flotte fotos! Jeg tror jeg skal kigge nærmere på den taske. En rigtig flot hjemmeside i har - Cadeau !

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 08:11

Fantastiske billeder og godt beskrevet, jeg vil med næste gang

...
31.01 | 00:22

Vi har endnu ikke nået at prøve dem så meget af med SRC systemet, men det vi har prøvet, virker det fint. De sorterer den "rigtige støj" fra.

...
31.01 | 00:21

Hej Jane
Ja det er vi - Eneste fejl er at vi har været så længe om at indse at de er så vigtige. Allan er til den ene model, jeg til den anden

...
30.01 | 13:32

Hej.
Er I stadig lige begejstrede for propperne? Hvilken af de to slags er bedst? Fungerer de også fint med Intercom?

På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side