Motorcykeleventyr.dk

Duffel-tasken fra AllRoad Adventures

Når destinationen er Nordkap og transportmidlet en motorcykel, så er det rart at kunne forlade sig på, at de tasker man pakker sit grej i er holdbare og kan holde tørt. At de også er rummelige og lette at montere/fastspænde gør dem blot til et endnu bedre valg. Vi fik inden turen til Nordkap sponsoreret 4 stk. Wolfman Duffel-bags af AllRoadAdventures.dk , hvilket vi nød godt af på hele turen.

Duffel-tasken, i den størrelse vi har (Large 47L.), er superpraktisk til opbevaring af fx. telt, liggeunderlag og sovepose, når man hver dag skal slå lejr op. Taskerne er meget rummelige og fleksible.

Man kan hurtig etablere sig også uden at afmontere Duffel-tasken af motorcyklen.

Pga. de mange gode muligheder for fastspænding som Duffelen har, sidder man ugeneret af tasken. Når man kører langt, kan man endda pakke den sådan, at den med fordel kan bruges som ryglæn.

Duffel-tasken kunne nemt fastspændes og fungerede på alle motorcyklerne på turen (BMW F800GS, Honda VFR1200X-tourer og Honda NX650 Dominator)

Og har man begrænset plads på sin mc, kan man uden problemer spænde ekstra bagage fast ovenpå Duffelen.

At vi på vores 5550 kilometers motorcykeleventyr til det højeste nord kun havde 10-15 minutters regn, vælger vi at betragte som god planlægning (og en smule held), men også her holdt Wolfmans Duffelbag hvad den lover, 100% vandtæthed.

Midnatssol over Verdens nordligst beliggende campingplads.

Tilbage i Danmark efter endnu en tour kan Motorcykeleventyr.dk klart anbefale alle andre eventyrer Wolfmans Duffelbag.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Heine | Svar 21.08.2014 02.23

Hej Motorcykeleventyr
Tak for testen, krydret med super flotte fotos! Jeg tror jeg skal kigge nærmere på den taske. En rigtig flot hjemmeside i har - Cadeau !

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side