Schuberth E1

Schuberth E1

Allan og jeg har gennem tiden kørt med mange forskellige hjelme og af forskellige fabrikanter. De seneste år har vi med undtagelse af vores enduro ture, kørt med Schuberth hjelme, og været rigtig glade for dem. Læs HER om vores erfaringer med de andre Schuberth modeller. Vi har længe ventet på et “Adventure” udspil fra Schuberths side, og i April 2016 fik vi endelig vores længe ønskede hjelme, nemlig en E1 fra Schuberth.

Vi elsker vores C3Pro hjelme, og da E1´eren er en videreudvikling af netop den hjelm, var vores forventninger store. E1´eren er ligesom C3Pro en klaphjelm, med indbygget solbrille, forberedt til samtaleanlæg, men med en skygge på, der også let kan afmonteres. Alt i alt, hvad vi længe har ventet på. Farve kombinationerne er mange og det var faktisk lidt et luksusproblem at vælge hvilken en vi ville have.

E1´eren har på alle parametre opfyldt hvad vi håbede på; Den er til dato klart den bedste hjelm vi har kørt med og den passer perfekt på vores hoveder. Hjelmen er testet på ture til Norge, Tyskland, Belgien, Luxemburg, Frankrig, i regn, blæst og nordisk sommervejr, samt 3000 km gennem Marokko, hvor ørkenkørsel og temperaturer på over 40 grader var på dagsordenen. 

 

Der er kørt motorveje, hovedveje, små veje, grusveje og ja, veje som egentlig jo slet ikke er veje, altsammen med stor nydelse og tilfredshed. 

Der er en god udluftning i hjelmen til daglig brug i vores europæiske sommervejr, og hvis man vil bruge hjelmen som vi gjorde i Marokko eller lignende, så kan man fjerne det “skum-filter” der sidder i kæbepartiet og få endnu mere luft ind i hjelmen. Det er så lækkert, at E1´eren har en skygge, og den virker rigtig godt. Den er meget let at indstille, det tager cirka 5 sekunder. Skal man have hjelmen med i flyveren kan skyggen hurtigt afmonteres, såfremt der er behov for det.

Vi har endnu ikke afprøvet Schuberths kommunikations system, men håber i nær fremtid at kunne tilføje lidt tekst og oplevelser omkring dette også. 

Vi kan absolut anbefale denne fantastiske Adventure hjelm - Vi er ihvertfald vilde med Schuberth´s E1!

 

Link til Schuberth Danmark

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Niels Krag | Svar 16.10.2016 14.14

Hej Benny

Det fikses ved at påklæbe et gummi stykke, på toppen af hjelm hvor skyggen er tættest på udluftningen. Samt en god Vindskærm, bruger selv Givi af330

Benny Højholt | Svar 13.09.2016 08.29

Jeg syntes at kunne huske, at have læst, at skyggen er lidt for blød i det, og at dette kan mærkes ved kørsel. Nogen der kan be- eller afkræfte?

Søren - Motorcykeleventyr 15.09.2016 01.32

Som vi også skriver ovenstående, så har vi efterhånden testet hjelmen gennem alle mulige forhold, og er for at sige det ligeud, skide glade for E1´eren.

Søren - motorcykeleventyr 13.09.2016 09.08

Vi har også læst det - men oplever ikke noget problem med skyggen. E1 er en fantastisk hjelm, skyggen ligeså. Se om du kan få en test tur ved en forhandler.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side