Motorcykeleventyr.dk

Henover sommeren 2016 har Allan og jeg endelig fået taget os sammen til at få lavet formstøbte høreværn, og Phonak Høreværn har i den anledning leveret 2 forskellige typer til test og afprøvning;

Et sæt Phonak Standard og et sæt Phonak Silemo. Vi har fået det samme dæmpningsfilter med klassifikationer for taleforståelighed i støj (Intercom) og god signal forståelse i trafikstøj i de to modeller. Dog er de i form forskellige. Standarden fåes i forskellige vakse farver, og Silemo´en i en gennemsigtig farve.

 

Allan ved at få lavet de formstøbte høreværn.

Ens for begge typer er at de er fremstillet i medicinsk silikone og rengøres med vand. Den højre øreprop har en markering så man kan se forskellen. Nogle af de personer der vælger standard  modellen, vælger at få to forskellige farver sådan de hurtigt kan få høreværnene i de rigtige ører. 

Vi kommer gennem de næste mange kilometer til at teste de to typer ørepropper og under forskellige forhold, og vil her på siden give vores mening og besyv om “Standard”- og “Silemo” modellerne.

Det hyppigst anvendte filter er MEC (ASA) sort (95% af solgte høreværn) - også monteret i de Phonak Høreværn vi tester.

Begge sæt høreværn bliver leveret i et lille etui, sådan man altid kan holde styr på dem. Prisen ligger omkring 1200-1400 kroner afhængig af forhandleren. Genbestilling koster cirka 770 kroner (Sep 2016). 

Foreløbelig har vi kørt 500 km, hvoraf de 300 km var på motorvej, kun med en kort pause halvvejs for at skifte fra Standard til Silemo. De første gange vi skulle prøve at køre med dem, var det lidt en øvelse at få høreværnene til at sidde ordenligt, og det var underligt at så meget lyd var væk. Det går meget bedre med at få høreværnene i ørene, og allerede nu, efter 500 km, har vi vænnet os til det. Lyden forsvinder ikke på samme måde som med brug af engang propper, der lukker helt af. Det er kun de lyde der irriterer, der gør man efter mange kilometer bliver tung i hovedet, ukoncentreret og på langt sigt kan få høreskader, der forsvinder. Vigtigt for os er det at lydene omkring os stadig er der, bare i en mindre skadelig grad end hvad vi er vant til. 

 

Disse Phonak høreværn, har indtil videre været en fantastisk oplevelse.”

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jane | Svar 30.01.2017 13.32

Hej.
Er I stadig lige begejstrede for propperne? Hvilken af de to slags er bedst? Fungerer de også fint med Intercom?

På forhånd tak.

Søren - Motorcykeleventyr 31.01.2017 00.22

Vi har endnu ikke nået at prøve dem så meget af med SRC systemet, men det vi har prøvet, virker det fint. De sorterer den "rigtige støj" fra.

Søren - Motorcykeleventyr 31.01.2017 00.21

Hej Jane
Ja det er vi - Eneste fejl er at vi har været så længe om at indse at de er så vigtige. Allan er til den ene model, jeg til den anden

Jens | Svar 15.09.2016 01.29

Jeg har som jer længe gået med tankerne om at få lavet mig nogle propper, og følger spændt med her på siden. Hørelsen bør man jo passe på.

Søren - Motorcykeleventyr 16.09.2016 01.12

Hej Jens
Vi har set i sidespejlet taget alt for længe om at gjort noget ved det. Vi er indtil videre meget begejstret over Høreværnene. Go for it!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side