Motorcykeleventyr.dk

Jeg ville egentlig selv ha kørt turen, men et par dage før afgang spurgte Michael, om jeg ikke ville have følgeskab og det er jo altid hyggeligt at opleve sammen. Vejret viste sig fra sin rigtige gode side, og allerede fra morgenstunden var der over 20 grader. Klokken lidt over 08.00 gik turen sydpå mod Hamborg, nærmere betegnet Touratech.

Turen derned blev hovedsagligt kørt på motorvej, det vil sige til Neumünster og derfra en blanding af hovedvej og motorvej. Selve Touratech forretningen er ikke særlig stor, men der er dælme mange lækre dele og sager. Et par lækre motorcykler stod der også, heriblandt en Replika af Charlie Boormanns “Long Way Down” BMW. Det er en rigtig rar stemning dernede, masser af tid til kunderne - Det var en god oplevelse. Jeg kom afsted med lidt småting, som jeg absolut ikke kan leve uden.

Fra Touratech gik det videre mod Louis Giga Store, hvor der lige skulle fortærres en “Currywurst mit Pommes”, nåh ja, og så handles et par uundværlige ting mere. Vi havde nu rundet de 30 grader - Det var varmt! 

Afsted fra Louis, og ud i en stor gang eftermiddags trafik. Det tog pænt lang tid at komme ud af Hamborg, og både motorvejene og hovedvejene stod nærmest stille. Jo tættere vi kom på kysten jo flere vindmøller dukkede der op i horisonten - Flere hundrede, det må gå under betegnelsen "vindmøllepark" ;-) Vi stoppede ved Eider Dæmningen, gik en lille tur og beundrede de store porte der kan styre hvor meget vand der skal lukkes ind eller holdes ude.  Der var andre der havde fået samme gode ide.

Derfra kørte vi til Husum, som er en lille hyggelig by 60 km fra Eider dæmningen. Der spise vi aftensmad ved havnen og slappede af efter en lang dag på motorcyklerne. Sidste pitstop var med grænsekioskerne. Jeg kørte ind i garagen lige omkring kl 23.00 - cirka 15 timer senere end vi tog afsted. Det var en rigtig god tur trods ferie trafik og motorvejskørsel, med hyggeligt selskab og cirka 610 Km kørsel. 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Michael Rosenberg | Svar 24.07.2016 20.34

Tak for en god tur, og det er nogle gode billeder, flot flot solnedgang

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side