Motorcykeleventyr.dk

RevIt Defender GTX – mere end grundigt testet:

Igennem snart 2 år har vi kørt i RevIts’ adventure tøj Defender GTX i al slags vejr og under alle mulige forhold – og vi er begejstrede!

 

 

 

 

På vores tur til Nordkap fik vi stik mod vores forventning brug for al den ventilation, som modellen kunne trække. Vi var så heldige at køre gennem vores Skandinaviske broderlande, mens der var hedebølge i sommeren 2014. Det var smukt, varmt og helt fantastisk, at have et sæt motorcykeltøj med funktionel ventilation.

 

Da vi senere på året var i Sydspanien, på guidet tour med BiketravelSpain, kørte vi i hundredevis af sving i bjergene for at komme til Spaniens højest beliggende landsbyTrevélez. Byen ligger 1478 meter over havet og er kendt for sine  lufttørrede skinker. Her hjalp ventilationen igen med at holde os afkølede.

 

 

 

Vi medbragte også vores RevIt-udstyr i 2015, da vi kørte i bjergene bag Malaga og i Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama sammen med BikeTravelSpain.

 

Vi har testet udstyret på “Offroad Play-Days”  sammen med Xpedit, hvor enduro og off-road-egenskaberne er blevet prøvet af. Det indebar både kulde, mudder og styrt i øvelsesterrænet i Søgård og Varde. Beskidte blev vi, men efter en tur i vaskemaskinen, kunne man ingen spor se på tøjet af, at vi havde væltet rundt i sand, skovbund vandpytter og mudder.

 

På småture til Tyskland og rundt i Danmark med regn, har vi været glade for sættet, da det har holdt, hvad det lovede - at holde os tørre.

Og så er der jo hverdagen.. Hverdagene hvor vi kører på arbejde eller kører kortere ture, som også kræver, at man kan bevæge sig rundt i tøjet til fods – hvilket klares uden besvær.

Vores oplevelse og konklusion om RevIt Defender GTX:

Modellen er helårs-duelig med termo-bukser og jakke, som let lader sig afmontere eller det modsatte. Der er også en Gore-Tex-Klimamembran i sættet, som er let aftagelig. Til de varme perioder er der flere muligheder for ventilering. 

Der er rigeligt med lommer på jakken – 2 ydre vandtætte brystlommer, 2 nedre lommer og 1 stor lomme bagtil (40cm x 23 cm). Desuden er der 1 inderlomme i foret og 1 i jakken. I bukserne er der der også 2 almindelige skrålommer med lynlås. 

Der er fremragende indstillingsmuligheder på jakken og gode muligheder for indstilling på bukserne. Jakken er udstyret med gode reflekser. Der er skulder, albue og knæbeskyttere i sættet, men ikke nogen rygbeskyttelse, hvilket man selv bør eftermontere. 

Vi kan varmt anbefale RevIt og bruger det stadig selv med stor tilfredshed!

Mvh. Søren og Allan, Motorcykeleventyr.dk

 

Til Toppen

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Leif Bomann | Svar 27.01.2016 22.14

Jeg kører også med Revit, har 2 sæt, kan kun anbefale det.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side