Schuberth

Schuberth - Tanker og erfaringer.

Den første Schuberth hjelm jeg brugte, var en QM1 ”Michael Schumacher” hjelm. Den har jeg kørt rigtig mange kilometer med, og bruger den stadig, når der skal køres GoKart. Mødet med Schuberth hjelmene var helt fantastisk. Jeg var af en snedig sælger blevet lokket til at købe en anden hjelm til knap 6000 Kr lige da jeg havde fået kørekort og motorcykel. Det var min første hjelm og da min erfaring på hjelm området ikke var stor, stolede jeg blindt på sælgeren og søgte ikke alternativer.

Det var sikkert en god hjelm, men jeg blev hurtigt irriteret over den høje støj i hjelmen. Ved et tilfælde så jeg at man kunne købe en Michael Schumacher hjelm. Jeg måtte eje den. Prisen var omkring 3200Kr. Da jeg satte min nyindkøbte Schuberth QM1 på hovedet, og drejede gashåndtaget, var det første gang jeg havde haft en hjelm der sad som den skulle. I mange år var den min foretrukne hjelm. Den sad PERFEKT, næsten ingen larm i hjelmen, den så godt ud og så var den speciel. Faktisk var jeg så glad for den, at jeg købte endnu en QM1 Schuberth, sådan der var en backup.

I foråret 2013 fik jeg mulighed for at testkøre Schuberths S2 hjelm på en Iron Butt tur (1610km på 24 timer), og det takkede jeg hurtigt ja til. Hjelmen blev afhentet i Xpedit i Ølgod og leveret med Schuberths kommunikationssystem SRC. Forventningerne til S2´eren var store, da oplevelserne med den sidste Schuberth hjelm (QM1) var gode.

 

S2 hjelmen er forberedt til Schuberths kommunikationssystem SRC, og har 2 indbyggede antenner. Et system der virker, hvis man er til det at snakke, høre radio, få GPS anvisninger og besvare telefon opkald, når der køres motorcykel. Det er til tider rigtig smart, men jeg må også erkende, at en del af at køre motorcykel for mig, hænger sammen med at give tankerne plads, ikke snakke, men at suge alle andre indtryk til sig. Jeg kender dog mange der bruger SRC systemet meget og er glade for det. SRC systemet giver også muligheden for at kunne snakke sammen mellem mere end 2 motorcykler.

Offroad er S2 hjelmen også ofte blevet brugt til

Marts 2014 blev vi i Motorcykeleventyr enige om at vi skulle have nye hjelme. Valget faldt på Schuberths C3 Pro, en ”flip-up” hjelm hvor man kan vippe det forreste af hjelmen op. Vi har sidenhen kørt mange km med C3Pro og vi bliver mere og mere glade for hjelmen. Vi skal køre med C3 Pro når turen går til Nordkap sommeren 2014, og der er jeg ikke i tvivl om at Flipup funktionen virkelig kommer til at vise sit værd. Der skal tages masser af fotos og video, og med muligheden, for lige at holde ind, klappe hjelmen op, gør C3 pro det dejlig behageligt, og noget lettere, end at skulle have en almindelig hjelm af og på hver gang.

C3Pro Europa

Lukkemekanismen er Micro-lock klik system, der er meget let at bruge, også selvom fingrene er kolde eller man har handsker på.

Der findes flere forskellige typer visir, hjelmene kommer med et helt klart visir, jeg har købt det lettere tonet, og det er perfekt for mig. Visiret er enormt nemt at skifte, det tager ikke mange sekunder. Ens for alle Schuberths visir er Pinlock, et system som gør at visiret ikke dugger som man kan være vant til, og det virker bare rigtig godt!

Kurt og Rune fra Xpedit hjælper til med monteringen af Pinlock visiret

Jeg er glad for begge mine Schuberth hjelme og skulle jeg vælge en, tror jeg at det ville blive C3 Pro modellen, men det er svært da begge hjelme er smukke, behagelige at have på og gør det de skal, nemlig at passe på mit hoved.

En anden ting der er vigtig at nævne i forbindelse med Schuberth hjelme, er at når du køber en Schuberth hjelm i Danmark, er der 4 års garanti, frem for de 2 år, der er gældende, når hjelmen er købt i udlandet.

Hvis du som os er faldet for Schuberth, eller bare er blevet interesseret i at prøve en, har de i Xpedit altid et stort udvalg af Schuberth hjelme.

Tjek deres hjemmeside www.xpedit.dk eller kør en tur forbi for at se en af de lækre hjelme. Du kan også se hele serien af hjelme på www.schuberth.dk eller kigge nedenfor.

C3 Pro
S2

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Michael Rosenberg | Svar 17.05.2015 19.23

Sponsoreret eller ej, så oplever jeg at når der er MC drenge, der giver deres erfaringer videre så bliver jeg kloger og kan træffe mine valg. God beskrivelse

Carsten | Svar 02.05.2015 01.01

Ja jeg har også brugt C3'eren i mange år, med stor tilfredshed. Problemet ligger i at det meste af teksten er en direkte afskrift af Schuberths marketingsmat.

Søren - Motorcykeleventyr 02.05.2015 02.29

Hvilket problem? Vi ser ingen problemer og vi deler de facts og holdninger der er skrevet. Vores oplevelser med hjelmen er ligeså beskrevet!

Carsten | Svar 01.05.2015 22.25

Lyder som en sponsoreret anmeldelse = utroværdigt.
Men der er jo regninger der skal betales...

Søren - motorcykeleventyr 01.05.2015 23.47

Schuberth har sponsoreret ja, men det ændrer ikke ved vores holdninger til denne fede hjelm. jeg bruger dagligt C3Pro og den ER fantastisk!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side