Motorcykeleventyr.dk

Guidet tour fra Xpedit/Ølgod til Vejle Ådal/Fårup Sø

Det var over natten blevet et pragtfuldt vejr. Fra heldags-regn dagen før til blå himmel og solskin – skønt. 

Der var fra morgenstunden en supergod stemning, og selv om Søren og jeg ville være kommet lidt før dem, der havde tilmeldt sig turen, så var flere allerede ankommet hos Xpedit, da vi kom. De gik afslappede rundt med kaffe, snakkede og kiggede på de mange flotte motorcykler (nye som gamle), som altid er udstillet i forretningen.

Dagens rute bugtede sig fra Xpedit i Ølgod og østover til Vejle Ådal af små krogede veje med indlagte grus-strækninger. Der var inviteret til guidet tour, og det havde 15 mc’ister udover Søren og jeg, valgt at bruge det bedste af en lørdag på. Ruten var tilrettelagt, så alle kunne deltage uden off-road erfaring, og de få gode råd der blev givet inden start, havde de fleste vidst hørt før. Der blev opfordret til afstand og rotationskørsel, hvilket fungerede perfekt.

 

Vi spiste vores medbragte frokost ved Fårup Sø i Jelling cirka halvvejs på turen. Der havde vi bevæget os fra det mere flade terræn ude vestpå til det bakkede og skovklædte område østpå. Ådalen i og omkring Vejle har virkelig mange smukke veje at byde på, som man eventuelt kan se mere om på motorcykelentyr.dk (Vejle på 2 hjul).

Efter frokosten bevægede vi os i retning af heden igen. Der var lidt mere grus og alternativt underlag på anden del af turen. Det var også her de eneste styrt var, men heldigvis uden skade på hverken kører eller matriel. Også turens eneste vildfarelse sneg sig ind hér, hvilket ejeren af den baghave, jeg havde ført gruppen ind i, ikke tog spor ilde op – han vidste godt, at nogle GPS’er ikke havde det samme kort som matrikelstyrelsen, og så kørte han for øvrigt selv motorcykel og ville da gerne lige se lidt på isenkrammet.  Tilbage på sporet igen - og et kvarter senere var vi ved slutdestinationen ved Fårup Sø efter en snoet, snørklet og smuk bue. Her blev der afsluttet og snakket af over kaffe, pølser og is.

Tak for turen! 

Mvh. Søren og Allan / motorcykeleventyr.dk

 

 

Til Forsiden

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Torben Hansen | Svar 23.02.2015 02.54

Det ser sørme lækkert ud den tur i kørte for Xpedit. Har i planer om en tur i år? Jeg kunne godt tænke mig at komme med nemlig.

Søren - Motorcykeleventyr 27.02.2015 23.56

Hej Torben
Det er slet ikke umuligt! Vi starter dog ud med en PLAYDAY den 12 April i Søgaard øvelses terræn- du skal være velkommen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side