Motorcykeleventyr

Bakkens åbning 2014

Motorcykeleventyr er mange ting og oplevelserne mangfoldige. Torsdag den 27/03 støvede jeg min snart 30 år gamle BMW K100 af for at køre østpå, nærmere bestemt København, for at deltage i min første (men ikke sidste) åbning af Dyrehavsbakken. Oplevelsen er beskrevet af min gode ven Jesper W. (journalist og motorredaktør på Jyske Medier), som havde inviteret på tur, og ved denne lejlighed kørte på en ret ny Honda VFR1200X. Ud over oplevelsen ved at være en del af et sådant arrangement - at se forskelligheden blive værdsat i fællesskab - så er glæden ved at parkere sin "gamle" maskine, efter knap 500km. med god fart og en yngre japansk model ved sin side, uforlignelig. Så kan det godt være, at der er lidt aldersbetingede skønhedsfejl og  ligegyldige defekter, men hjertet banker..
 

 

 
Alle fotos "© Vejle Amts Folkeblad / Jyske Medier” 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.09 | 00:07

Hej Chris - Vi er helt på bølgelængde og er fuldt ud tilfredse med vores sæt. Dejligt at høre andre har samme erfarringer som os. Selerne har vi dog ikke prøvet

...
26.09 | 17:45

Jeg har kørt 10000 km, med mit Rev’it Sand 3.
Kørt i 30 graders varme og skybrud i Danmark, er super glad for mit.
Har monteret selerne dertil, det duer

...
14.08 | 17:51

Hvis der er en som kunne tænke sig at gennemføre en lignende tur og har brug for et off-road/gruskørsels kursus kan man få min billet med 20% rabat (Xpedit)

...
01.08 | 20:56

So far - skide lækkert! Pasformen er blevet endnu bedre, masser af lommer, gode udluftningsmuligheder og vandtæt. Det lover rigtig godt!

...
Du kan lide denne side