Motorcykeleventyr

Bakkens åbning 2014

Motorcykeleventyr er mange ting og oplevelserne mangfoldige. Torsdag den 27/03 støvede jeg min snart 30 år gamle BMW K100 af for at køre østpå, nærmere bestemt København, for at deltage i min første (men ikke sidste) åbning af Dyrehavsbakken. Oplevelsen er beskrevet af min gode ven Jesper W. (journalist og motorredaktør på Jyske Medier), som havde inviteret på tur, og ved denne lejlighed kørte på en ret ny Honda VFR1200X. Ud over oplevelsen ved at være en del af et sådant arrangement - at se forskelligheden blive værdsat i fællesskab - så er glæden ved at parkere sin "gamle" maskine, efter knap 500km. med god fart og en yngre japansk model ved sin side, uforlignelig. Så kan det godt være, at der er lidt aldersbetingede skønhedsfejl og  ligegyldige defekter, men hjertet banker..
 

 

 
Alle fotos "© Vejle Amts Folkeblad / Jyske Medier” 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 08:11

Fantastiske billeder og godt beskrevet, jeg vil med næste gang

...
31.01 | 00:22

Vi har endnu ikke nået at prøve dem så meget af med SRC systemet, men det vi har prøvet, virker det fint. De sorterer den "rigtige støj" fra.

...
31.01 | 00:21

Hej Jane
Ja det er vi - Eneste fejl er at vi har været så længe om at indse at de er så vigtige. Allan er til den ene model, jeg til den anden

...
30.01 | 13:32

Hej.
Er I stadig lige begejstrede for propperne? Hvilken af de to slags er bedst? Fungerer de også fint med Intercom?

På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side