Xpedit Offroad Play-Day - Søgaard april 2016

Igen i år havde Xpedits ”Offroad Play-Day” samlet 21 fuldvoksne mænd en søndag morgen den første weekend i april. Søgård øvelsesterræn lagde område til, så disse hærdebrede motorcyklister kunne få banket lidt vinterrust og stivhed ud af kroppen. Dette er ét af formålene med ”OffRoad Play-Days”, samt at blive mere sikker på løst underlag efter en vinter i hi.

At mødes med ligesindede og blive glad i låget, dele oplevelser og høre lidt om hvad der rører sig rundt omkring i forårs-Danmark, er et andet formål med arrangementet. Der snakkes altid livligt mellem turene ud i terrænet, grines og gives gode råd. Der tales om ”spor” og underlagets beskaffenhed rundt omkring på området, alt imens der drikkes en kop kaffe eller spises et rundstykke. 

 

Som altid var der rigeligt af alt – kaffe, te, rundstykker, sodavand og sandwiches – og som et lækkert indslag, havde Peter taget en lufttørret skinke med til stor begejstring for alle. Udover forplejninger, stole og borde, havde Mathias fra Xpedit som altid, fristes jeg til at skrive, sit gode humør og sin hjælpsomhed med. Det er i den grad med til at skabe en super dag.

Og lykkedes det så, altså at blive glad i låget? At få en forårssøndag først i april til at blive et ”kick-off” til motorcykelsæsonen 2016. Efter smilene at dømme, så vil jeg sige ja, det er der ingen tvivl om. Ingen tog fra Søgård med sure miner - heller ikke dem der skulle køre til Sjælland eller Sverige – og alle var blevet mere dus med deres maskiner og egne evner.

Stivheden var væk, rusten banket af og 21 mænd var for en stund blevet til drenge igen – først mandag morgen vil nogen blive mindet om deres alder, men så ved vi heldigvis, hvorfor vi denne morgen mærker livet!

Tak for en herlig søndag, vi glæder os til at møde jer derude..

Mvh. Peter, Søren og Allan

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 08:11

Fantastiske billeder og godt beskrevet, jeg vil med næste gang

...
31.01 | 00:22

Vi har endnu ikke nået at prøve dem så meget af med SRC systemet, men det vi har prøvet, virker det fint. De sorterer den "rigtige støj" fra.

...
31.01 | 00:21

Hej Jane
Ja det er vi - Eneste fejl er at vi har været så længe om at indse at de er så vigtige. Allan er til den ene model, jeg til den anden

...
30.01 | 13:32

Hej.
Er I stadig lige begejstrede for propperne? Hvilken af de to slags er bedst? Fungerer de også fint med Intercom?

På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side