Xpedit Offroad Play-Day - Søgaard april 2016

Igen i år havde Xpedits ”Offroad Play-Day” samlet 21 fuldvoksne mænd en søndag morgen den første weekend i april. Søgård øvelsesterræn lagde område til, så disse hærdebrede motorcyklister kunne få banket lidt vinterrust og stivhed ud af kroppen. Dette er ét af formålene med ”OffRoad Play-Days”, samt at blive mere sikker på løst underlag efter en vinter i hi.

At mødes med ligesindede og blive glad i låget, dele oplevelser og høre lidt om hvad der rører sig rundt omkring i forårs-Danmark, er et andet formål med arrangementet. Der snakkes altid livligt mellem turene ud i terrænet, grines og gives gode råd. Der tales om ”spor” og underlagets beskaffenhed rundt omkring på området, alt imens der drikkes en kop kaffe eller spises et rundstykke. 

 

Som altid var der rigeligt af alt – kaffe, te, rundstykker, sodavand og sandwiches – og som et lækkert indslag, havde Peter taget en lufttørret skinke med til stor begejstring for alle. Udover forplejninger, stole og borde, havde Mathias fra Xpedit som altid, fristes jeg til at skrive, sit gode humør og sin hjælpsomhed med. Det er i den grad med til at skabe en super dag.

Og lykkedes det så, altså at blive glad i låget? At få en forårssøndag først i april til at blive et ”kick-off” til motorcykelsæsonen 2016. Efter smilene at dømme, så vil jeg sige ja, det er der ingen tvivl om. Ingen tog fra Søgård med sure miner - heller ikke dem der skulle køre til Sjælland eller Sverige – og alle var blevet mere dus med deres maskiner og egne evner.

Stivheden var væk, rusten banket af og 21 mænd var for en stund blevet til drenge igen – først mandag morgen vil nogen blive mindet om deres alder, men så ved vi heldigvis, hvorfor vi denne morgen mærker livet!

Tak for en herlig søndag, vi glæder os til at møde jer derude..

Mvh. Peter, Søren og Allan

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side