BikerFriend

Vi vil meget gerne anbefale denne shampoo fra www.Bikerfriend.dk. Shampooen er den bedste vi til dato har prøvet, og vi har netop modtaget en ny dunk. Sidste gang vi bestilte var i 2010, og vi vasker ret ofte vores motorcykler, så det er tilmed billigt i længden!

Udover at shampooen gør sit job med at gøre motorcyklerne rene, så bliver alt som nyt - skinnende pga voksen i shampooen. Den efterlader en plejende og vandvisende film, virker rustbeskyttende, og plejer lakken. Det er en meget koncentreret shampoo, og der skal 1 Dl til 10 liter vand.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men denne shampoo ér fantastisk, og tilmed billig. Dette er IKKE en salgstale, men et godt råd fra os til jer, der gerne vil have en ren og flot MC. Dog har den et par minusser, den reparerer ikke buler, skrammer osv ;-)

Fin og ren F800! Klar til at blive gjort beskidt igen ;-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 17:51

Hvis der er en som kunne tænke sig at gennemføre en lignende tur og har brug for et off-road/gruskørsels kursus kan man få min billet med 20% rabat (Xpedit)

...
01.08 | 20:56

So far - skide lækkert! Pasformen er blevet endnu bedre, masser af lommer, gode udluftningsmuligheder og vandtæt. Det lover rigtig godt!

...
01.08 | 19:57

Hvad siger i til Sand 3?

...
10.07 | 22:20

Hey AIA og Far
Sikke en dejlig besked at få. Glæd jer for Norge er fantastisk!!! Vi er glade for at kunne hjælpe!

...
Du kan lide denne side