BikerFriend

Vi vil meget gerne anbefale denne shampoo fra www.Bikerfriend.dk. Shampooen er den bedste vi til dato har prøvet, og vi har netop modtaget en ny dunk. Sidste gang vi bestilte var i 2010, og vi vasker ret ofte vores motorcykler, så det er tilmed billigt i længden!

Udover at shampooen gør sit job med at gøre motorcyklerne rene, så bliver alt som nyt - skinnende pga voksen i shampooen. Den efterlader en plejende og vandvisende film, virker rustbeskyttende, og plejer lakken. Det er en meget koncentreret shampoo, og der skal 1 Dl til 10 liter vand.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men denne shampoo ér fantastisk, og tilmed billig. Dette er IKKE en salgstale, men et godt råd fra os til jer, der gerne vil have en ren og flot MC. Dog har den et par minusser, den reparerer ikke buler, skrammer osv ;-)

Fin og ren F800! Klar til at blive gjort beskidt igen ;-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.02 | 08:11

Fantastiske billeder og godt beskrevet, jeg vil med næste gang

...
31.01 | 00:22

Vi har endnu ikke nået at prøve dem så meget af med SRC systemet, men det vi har prøvet, virker det fint. De sorterer den "rigtige støj" fra.

...
31.01 | 00:21

Hej Jane
Ja det er vi - Eneste fejl er at vi har været så længe om at indse at de er så vigtige. Allan er til den ene model, jeg til den anden

...
30.01 | 13:32

Hej.
Er I stadig lige begejstrede for propperne? Hvilken af de to slags er bedst? Fungerer de også fint med Intercom?

På forhånd tak.

...
Du kan lide denne side