BikerFriend

Vi vil meget gerne anbefale denne shampoo fra www.Bikerfriend.dk. Shampooen er den bedste vi til dato har prøvet, og vi har netop modtaget en ny dunk. Sidste gang vi bestilte var i 2010, og vi vasker ret ofte vores motorcykler, så det er tilmed billigt i længden!

Udover at shampooen gør sit job med at gøre motorcyklerne rene, så bliver alt som nyt - skinnende pga voksen i shampooen. Den efterlader en plejende og vandvisende film, virker rustbeskyttende, og plejer lakken. Det er en meget koncentreret shampoo, og der skal 1 Dl til 10 liter vand.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men denne shampoo ér fantastisk, og tilmed billig. Dette er IKKE en salgstale, men et godt råd fra os til jer, der gerne vil have en ren og flot MC. Dog har den et par minusser, den reparerer ikke buler, skrammer osv ;-)

Fin og ren F800! Klar til at blive gjort beskidt igen ;-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 11:10

Man betaler dog et beløb ifm. godkendelse af en Ride, men det går til udarbejdelse af Certifikat samt det merchandize der følger med.

...
28.04 | 11:08

Det koster ikke noget at blive medlem af IBA. Hvis man har fået godkendt en Ride, er man automatisk medlem resten af livet.

...
04.02 | 19:34

Prøv at smid det op i vores FB gruppe. Ellers kør den til Mekaniker
Søren

...
04.02 | 19:11

Hej nogen som ved hvordan jeg skifter Vandpumpe på en V Strom 650 fra 2010
Vh. Jimmy

...
Du kan lide denne side