Motorcykeleventyr.dk

EnduroLand 26 September 2015

Jeg kunne høre en en-stamper komme nærmere. Klokken var 09.15 og det var Thomas´s Xl350 jeg kunne høre. Vi havde aftalt at han skulle hente mig og at vi sammen skulle følges ned til Enduro-Land i Kolding. 

 

Arrangementet som Morten Gammelgaard stod for havde været slået op på Facebook, og et par håndfulde havde meldt deres ankomst. Thomas og jeg var de første på stedet, og med blå himmel og et spændende område, var det svært at vente på de andre. Der gik dog ikke længe inden folk begyndte at komme. Jylland, Fyn og endda Sjælland var repræsenteret. Udbuddet af motorcykler var også meget forskelligt. Der blev hygge snakket, indtil vi blev enige om at det var tid til at kigge området nærmere an.

Området er ikke så stort, men passer fint til en 10 motorcykler. Der er meget varieret, og det er perfekt til én dags arrangementer, hvor der kun skal leges og hygges. Der er mange forskellige spor, og vi kunne ihvertfald sagtens blive udfordret dernede.

Området blev gennemkørt godt og grundigt, og når vi havde lyst til det, havde vi pit stop ved “Basen”, hvor der stort set hele tiden minimum sad et par stykker. Vi kørte nærmest på kryds og tværs af makker par - det var sgu fedt !

Fantastisk dag, hvor alle de deltagende havde store smil fremme og sikkert også er blevet en anelse ømme ;-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.08 | 17:51

Hvis der er en som kunne tænke sig at gennemføre en lignende tur og har brug for et off-road/gruskørsels kursus kan man få min billet med 20% rabat (Xpedit)

...
01.08 | 20:56

So far - skide lækkert! Pasformen er blevet endnu bedre, masser af lommer, gode udluftningsmuligheder og vandtæt. Det lover rigtig godt!

...
01.08 | 19:57

Hvad siger i til Sand 3?

...
10.07 | 22:20

Hey AIA og Far
Sikke en dejlig besked at få. Glæd jer for Norge er fantastisk!!! Vi er glade for at kunne hjælpe!

...
Du kan lide denne side